[Afbeelding bedrijfslogo]

Weirdo

 

[In aanbouw]

Start
Omhoog

 

Ik ben ooit onder de naam Weirdo samen met een schoolvriend een drive-in disco show begonnen. Toen ik na enkele jaren daar geen nieuwe uitdagingen meer in vond ging ik op zoek naar iets nieuws. Omdat ik mij binnen onze discotheek altijd bezig had gehouden met de techniek, en dan vooral de licht effecten,  was het theater voor mij een vrij logisch vervolg. Na in Amsterdam een cursus belichtingstechniek  te hebben gevolgd heb ik als vrijwilliger in diverse theaters gewerkt. Uiteindelijk ben ik in het amateur circuit in Groningen terecht gekomen. Hier heb ik de afgelopen tien jaar voor diverse gezelschappen belichtingsplannen gemaakt en uitgevoerd.

Enkele projecten waaraan ik heb mee gewerkt

Bevrijdingsfestival Groningen
Openluchtspel Slochteren (afgelopen 6 jaar)
Musicals van diverse scholen in Hoogezand-Sappemeer en Groningen
Presentatie avonden van theatercursussen in Groningen
Voorstellingen van toneelgroep "DOOR-theater" / "de Firma"
Voorstellingen van "kindertheatergroep" Benjamin
Wekelijkse theatervoorstellingen voor bewoners van Nieuw Woelwijck             (dorpsgemeenschap van geestelijk gehandicapten in Sappemeer)

Wat ik te bieden heb is een ruime ervaring in het maken en uitvoeren van lowbudget voorstellingen waarbij ik bij kleine projecten gebruik kan maken van mijn eigen belichtings apparatuur. Wanneer het om grotere projecten gaat werk ik vaak samen met SVK belichting welke eeen uitgebreide lijst producten kan leveren.

 

Belangrijkste voordelen

ik ben gewend om lowbudget te werken
ik ben gewend om met amateurs te werken                                                                                 (wat niet het zelfde betekend als amateuristisch werken !!! )
ik kan bij kleine projecten gebruik maken van eigen apparatuur

 

Mogelijkheden

Belichtingsplannen maken
Ik kan voor u een belichtingsplan maken aangepast aan uw wensen en rekening houdend met de mogelijkheden van de ruimte(s) waarin u speelt en de belichtingsapparatuur die u tot uw beschikking heeft.
Belichtingsplannen aanpassen
Wanneer u een belichtingsplan hebt wat niet rechtstreeks is te verwezenlijken in de ruimte waarin u wilt optreden dan kan ik dat voor u aanpassen aan de mogelijkheden ter plaatse. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een hangplan (welke spot ga ik waar gebruiken) en een prikplan (hoe verdeel je de schijnwerpers over de diverse kanalen van je dimmers). 
Uitvoeren van de belichting
Als de plannen uitgewerkt zijn en het op de uiteindelijke uitvoering aankomt kan ik dit voor u verzorgen. Bij kleine voorstellingen kan ik eventueel zelf voor de benodigde apparatuur zorgen. Ik heb uitgebreide ervaring met het maken van theater op locatie en zal dan ook niet snel zeggen dat iets niet mogelijk is.
 

 
André Sietsma
Nutsstraat 1, 9601 CP Hoogezand
andre@theatec.info
 
SVK-belichting
Borgercomoagnie 4a, 9611 TB  Sappemeer
www.svkbelichting.nl
info@svkbelichting.info
 

 

Vorige Start Omhoog

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@hetnet.nl.
Laatst bijgewerkt: 18 april 2003